Menu
Your Cart

ZEOLIT pudra pentru sportivi-300 gr

ZEOLIT pudra pentru sportivi-300 gr -zeolit.ro
Momentan indisponibil
ZEOLIT pudra pentru sportivi-300 gr
80 Lei
Fara TVA: 80 Lei
  • Stock: Momentan indisponibil
  • Cod produs: 1214642
Ambalare produs
-flacon 300 grame
Livrare rapida
Taxa livrare 23 lei

Uz extern: se recomanda pentru tratarea micozelor piciorului, a arsurilor, pentru inchiderea rapida a ranilor, ca dezinfectant datorita acţiunii sale bacteriostatice, ca detoxifiant datorita proprietaţilor sale de absorbţie, la indepartarea mirosurilor neplacute, ca ajutor in tratamentul de baza al unor diferite afecţiuni ale pielii.

Ca rezultat se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii eliminand radicalii liberi si iritatiile pielii,incetinind procesul de imbatranire, se mareste capacitatea de inhalare a oxigenului si astfel creste energia.

Datorita acţiunii sale bacteriostatice, pudra de zeolit este extrem de eficienta in combaterea micozelor, dermatozelor si altor afectiuni specifice in mod deosebit sportivilor, sau persoanelor care desfasoara activitati fizice intense, sau care desfasoara activitati in medii propice dezvoltarii acestor afectiuni ale pielii.

Uz intern: concomitent cu tratarea afectiunilor pielii, dezintoxicarea interna este recomandata acestei categorii de persoane, care, datorita efortului intens depus au nevoie de o detoxifiere suplimentara.

* a se vedea recomandarile de la produsul "ZEOLIT -  pudra detoxifianta"

Prezentare: ZEOLIT PULBERE MICRONIZATA , flacon 300 grame

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
Rau Bun
Introdu codul din imagine: